10 Kasım 2010 Çarşamba

Celtics 87-89 Mavericks


Bir önceki Denver ile içeride oynanan maçı izleyemediğim için maçla alakalı çok fazla yazıp, çizmek istemedim fakat gerçekten kötü oynayıp, geçen seneki deplasmanlarda maç kazanıp, American Airlines Center'da hiç de hesapta olmayan maçları kaybetme alışkanlığını Memphis maçından sonra Denver karşısında da gösterdi Mavericks.

Colorado'da oynanan Denver maçından sonra Barea'nın, sürelerinin biraz azaltılıp, DeShawn Stevenson'ın rotasyona sokulup, şans verilebileceğini, en azından bir şeyler denenenebileceğini belirtmiştim. Rick Carlisle sesimi duydu herhalde, ilk 5'e yerleştirdi Boston maçından Stevenson'ı. Böylece Terry de daha faydalı olduğu, 6. Adam rolüne tekrardan geçti. 

Boston galibiyetinin geleceğine açıkçası pek ihtimal vermiyordum. Denver maçında oynanan oyun ya da AAC'de kaybedilen maçlar bunda etkiliydi fakat son saniyeleri heyecan içinde geçen maçı 89-87 kazanmayı başardı Dallas. Biraz oyuncu performanslarına değinelim. Chandler'ın Dallas'a geldiğinden beri en efektif oyunu herhalde Boston karşısında oynadı. 33 dakika sahada kalıp 5-5 saha içiyle 12 sayı, 13 ribaunt, 2 blok yaptı fakat istatistikten daha da önemlisi içerideki patlayıcılığı ve iştahıydı bence.

Bunların yanında Caron Butler'ın ise tutuk oyunu devam etmekte. Yine etkili değildi Boston karşısında. Bu akşam oynanacak maçta da takımdaki yerini alamayacak belindeki problem nedeniyle. Okuduklarıma göre çok önemli bir sorun değilmiş, sadece tedbir amaçlı olamayacağı söyleniyor bu akşam Butler'ın. Önümüzdeki maç bu akşam, TSİ 03.00'da deplasmanda Grizzlies ile.

Not: Nowitzki her sene olduğu gibi sezona uzun saçlarla girip, kısa saçlara döndü. Bu kadar uzun saç gitmiyor sana, bak ne güzel oldu böyle, anla artık şunu. :)

Hiç yorum yok: