2 Eylül 2010 Perşembe

Dirk Nowitzki Efes Pilsen'de!

Başlık ne kadar da Fotomaçvari duruyor değil mi? Yok tabii ki öyle birşey. Dünya Şampiyonası için İstanbul'a geldi Dirk Nowitzki. İstanbul Ataköy'de de kendi adına yapılan, basketbol tesisinin açılışına katıldı.. Çocuklarla  ilgilenmiş, onlarla basketbol falan oynamış. İstanbul'a gittiğim an, hemen bir bakmaya gideceğim tesise. Okulum İstanbul'da, yılın 8 ayını İstanbul'da geçiriyorum ama hep bu tip şeylerde, memleketimde oluyorum, bu da benim büyük şanssızlığım herhalde. Son anda haberim oldu İstanbul'a geldiğinden, yoksa yüzerek bile giderdim İstanbul'a o da ayrı mesele.

Neyse başlık ne alaka diyenlere gelelim. Nowitzki hazır Türkiye'ye gelince, soluğu da Efes Pilsen tesislerinde almış. Kendi başına, yaklaşık 2 saat süren bir idman yapmış. Yani olay bu, hep istemişimdir Fotomaç, Fotogol gibi başlık atmak. Bu posta kısmetmiş...

Ayrıca çok sevdiğim bir ağabeyim olan, İsmail Şenol da Nowitzki İstanbul'a gelmişken, çok güzel bir röportaj yapmış. Dinlemek gerçekten çok keyifliydi. İlgilenenler için tık.

Hiç yorum yok: