25 Ocak 2012 Çarşamba

Şampiyonluk Yüzükleri Geliyor !


Dallas Mavericks sonunda bu akşam oynanacak Minnesota Timberwolves maçı öncesi şampiyonluk yüzüğüne kavuşuyor. NBA'de lokavt sürecinin uzun olması Mark Cuban'ın bu işle ilgilenmesini engellemiş ve anca hazırlatabilmiş. Bunun bir diğer nedeni olarak Dirk ve Kidd'e danışmak istemesi. Lokavt süresince oyuncular ile takım sahiplerinin iletişiminin olmaması da diğer bir etken tabii ki. 15 kişilik oyuncular ve coack kadrosunun yüzükleri hazırlanmış ve bu yüzüklerin toplam maliyeti Cuban'a 1,4 milyon $'a patlamış. Rakip Timberwolves'da JJ Barea da bu akşam yüzüğüne kavuşacak ayrıca.

Yüzüğün bir tarafı oyuncunun ismi, kabartmalı şekilde takımın logosu ve forma numarasından oluşuyormuş. Ek olarak, Terry'nin açıklamasına göre Dallas Mavericks taraftarının playoffta kullandığı The Time Is Now sloganı da kabartmalı şekilde yüzükte yer alacakmış.

Hatırlanacağı üzere şampiyonluktan sonra Mark Cuban, şampiyonlukla alakalı aklında geleneksel olmayan bir şey olduğunu yüzük yerine başka bir şey yaptıracağını açıklamıştı ancak oyuncu ve coachlardan olumlu yanıt alamayınca vazgeçmek zorunda kalmıştı. Bana kalırsa da güzel oldu. Bu işin simgesi yüzük çünkü. Ancak aklında ne olduğunu da merak etmiyor değilim.

Yüzüğün tasarım olarak 09-10 Stanley Cup şampiyonu Chicago Balckhawks'ın yüzüklerine benzer olacağı söyleniyor. Bir fikir olsun diye yüzüğün resmini yukarıya koydum. Benzerini bu akşam muhtemelen göreceğiz.

Hiç yorum yok: